opvouwbare partytenten van topkwaliteit

   051 54 54 25 0   Winkelwagen

Betaalbare kwaliteit

Altijd mét zijwanden

Uitstekende service

Veilig betalen met:Volg ons op Facebook:

 

Win een vouwtent van 3x3 meter!

Doe mee aan onze wedstrijd op Facebook en win een handige Solid 30 vouwtent van 3x3 meter, inclusief zijwanden!

Waarom wil ik deze tent winnen?

  1. Deze easy-up tent is licht en compact, en zet je gemakkelijk in je eentje op.
  2. Je gebruikt deze tent bij alle weersomstandigheden*: de zeilen zijn uv-bestendig en tegelijkertijd 100% waterdicht. Ook als het uren stortregent, blijft het droog onder deze tent!
  3. Onverwachts familiebezoek? Last-minute een droge marktplaats nodig? Met een Solid 30 in huis heb je in no-time extra plaats voor een feestje, een barbecue… of een glühwein-stand :-)

Hoe kan ik deze sterke vouwtent winnen?

  1. Like onze Facebookpagina
  2. Like het wedstrijdbericht
  3. Tag 1 of meerdere vrienden

Deelnemen kan van 1 december t.e.m. 31 december 2018. De winnaar wordt bepaald d.m.v. een loting. Op donderdag 3 januari 2019 maken we de winnaar bekend. Deze geluksvogel wordt gecontacteerd via Facebook, waarna hij/zij de tent mag ophalen te Lichtervelde.

(*) Met uitzondering van stormweer en tropische cyclonen. Zorg steeds voor een goede verankering van je vouwtent.Deze wedstrijd is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die verstrekt wordt door mee te doen aan de wedstrijd wordt niet verstrekt aan Facebook maar aan TecTronic Feesttenten BVBA.